0 Comments

ZaKładka na kartach przewodnika Gault&Millau Polska 2015.

„Ukazanie się Gault & Millau  stanowi wielkie wyróżnienie  dla naszych szefów kuchni. To dzięki ich pracy i  i ich pojawianiu się w coraz szerszych kontekstach na rynkach międzynarodowych, jeden z dwóch najbardziej prestiżowych przewodników gastronomicznych świata zainteresował się naszym krajem. Po raz pierwszy w historii restauracje we wszystkich zakątkach Polski miały szansę  zostać obiektywnie, profesjonalnie ocenione. Po raz pierwszy na główny plan zostali wysunięci szefowie kuchni. Po raz pierwszy reszcie o ocenie ecyduje wyłącznie jakość serwowanego jedzenia oraz kunszt kucharzy i poziom obsługi klientów…”

Justyna Adamczyk
Redaktor Naczelna G&M Polska

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Kontynuując korzystanie ze strony, zgadzasz się na użycie plików cookie. więcej informacji

Niniejsza strona wykorzystuje pliki cookies niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania strony, wygody użytkownika oraz do celów statystycznych. Kontynuując przeglądanie tej witryny, zgadzasz się na używanie plików cookies oraz akceptujesz Politykę prywatności obowiązującą na stronie. Jeżeli nie wyrażasz zgody na zbieranie plików cookies zmień ustawienia swojej przeglądarki, poprzez wyłączenie tej funkcjonalności. Więcej informacji na temat zasad przetwarzania Twoich danych osobowych oraz zbierania plików cookies znajdziesz w naszej Polityce prywatności .

Zamknij