14 lutego szykujemy dla Was cudowny, nastrojowy wieczór. Planujemy przyjemną, luźną formułę kolacji – idealną dla tych z Was, którzy nie lubią długich menu degustacyjnych. Spędzając ten wieczór w ZaKładce możecie liczyć u nas i na miłość i na wino i dobre jedzenie.
Rezerwacje wyłącznie za pośrednictwem -> sklepu online – płatność zaliczki w wysokości 50 zł/os.
Po 13 lutego, godz. 18:00 zaliczka przechodzi w zadatek w razie anulacji rezerwacji.
.
KOSZT MENU – 135 zł / os
Menu obejmuje po jednym daniu z każdego setu. (przystawka, danie główne, deser).
.
PRZYSTAWKA
Plastry gotowanej ośmiornicy, grillowana cukinia.
lub „Pieczeń” z foie gras w przyprawach orientu, brukselka, ananas, kremowe curry
.
DANIE GŁÓWNE
Tuńczyk, grzybowe dashi, soliród, topinambur
lub Karmelizowany boczek, pomelo, sajgonka, sos kimchi i zioła
.
DESER
Profiterole z kremem kawowym, cytryna z rozmarynem
lub Biała czekolada, karmelizowana gruszka, pistacjowy makaronik
.
Menu wegetariańskie podajemy na życzenie – prosimy o informację w trakcie rezerwacji.
Consomme z konfitowanego karczocha, imbir i kolendra, płatki sera Mimolette
Risotto z kalafiora i cukinii, jajko 65(stopni), świeże zioła
.

Napoje i alkohole nie są wliczone w cenę menu.
Do każdego rachunku doliczamy 10% serwisu.

UWAGA: Ilość miejsc ograniczona

Kontynuując korzystanie ze strony, zgadzasz się na użycie plików cookie. więcej informacji

Niniejsza strona wykorzystuje pliki cookies niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania strony, wygody użytkownika oraz do celów statystycznych. Kontynuując przeglądanie tej witryny, zgadzasz się na używanie plików cookies oraz akceptujesz Politykę prywatności obowiązującą na stronie. Jeżeli nie wyrażasz zgody na zbieranie plików cookies zmień ustawienia swojej przeglądarki, poprzez wyłączenie tej funkcjonalności. Więcej informacji na temat zasad przetwarzania Twoich danych osobowych oraz zbierania plików cookies znajdziesz w naszej Polityce prywatności .

Zamknij