Po 13 lutego, godz. 18:00 zaliczka przechodzi w zadatek w razie anulacji rezerwacji.
Menu obejmuje po jednym daniu z każdego setu. (przystawka, danie główne, deser).
Plastry gotowanej ośmiornicy, grillowana cukinia.
lub „Pieczeń” z foie gras w przyprawach orientu, brukselka, ananas, kremowe curry
Tuńczyk, grzybowe dashi, soliród, topinambur
lub Karmelizowany boczek, pomelo, sajgonka, sos kimchi i zioła
Profiterole z kremem kawowym, cytryna z rozmarynem
lub Biała czekolada, karmelizowana gruszka, pistacjowy makaronik
Consomme z konfitowanego karczocha, imbir i kolendra, płatki sera Mimolette
Risotto z kalafiora i cukinii, jajko 65(stopni), świeże zioła
Napoje i alkohole nie są wliczone w cenę menu.
Do każdego rachunku doliczamy 10% serwisu.