ukryj

Nasz zespół

TWÓRCY KONCEPTU I WŁAŚCICIELE

Renata i Rafał Targosz


SZEF KUCHNI

Szymon Sierant

Po 6 latach u boku najlepszych szefów kuchni w Norwegii oraz licznych stażach w gwiazdkowych restauracjach Szymon wrócił do Krakowa i natychmiast współobjął stery kuchni w ZaKładce.
Zachowując tożsamość miejsca, wprowadza nowatorskie spojrzenie na francuską kuchnię, aby nadać jej zaplanowany przez Rafała Targosza styl modern bistro.


KIEROWNIK RESTAURACJI

Sebastian Habdas

Związany z ZaKładką od ponad 4 lat, swoją przygodę z nami zaczynał od pracy za barem. Dzięki swojemu poświęceniu i zaangażowaniu w rozwój firmy obecnie piastuje stanowisko kierownika restauracji. Stale poszerza swoje umiejętności w zarządzaniu restauracją i zespołem nie tylko poprzez zdobywanie kolejnych doświadczeń, ale również za pomocą kursów i szkoleń.
Prywatnie barista, pasjonat kawy i jej alternatywnych metod parzenia.


KIEROWNIK SALI

 

 

 

 


SOMMELIER

Rafał Błażusiak

Kelner, sommelier - człowiek, który o winie i pracy w gastronomii może opowiadać godzinami. Ambitna osoba cechująca się dużym dystansem do rzeczywistości, nietypowym poczuciem humoru i chęcią do ciągłego podnoszenia swoich kwalifikacji. Zwolennik klasyki w nowoczesnym wydaniu. Inspiruje się głównie zachodnią kulturą i stylem życia, otwartym na nowe pomysły. Największą satysfakcją dla niego jest uśmiech na twarzy gości i poczucie dobrze wykonanej pracy. Kilkuletnie doświadczenie w renomowanych restauracjach sprawiło, że jego historia zamyka się w słowach "obsługuj tak, jak sam chciałbyś być obslużony".


BAR


SALA


KUCHNIA


CDN...