ukryj

NEWS

2018-06-02

LATO - godziny otwarcia

Drodzy Goście,
na nadchodzące lato zmieniamy godziny otwarcia ZaKładki i jesteśmy otwarci w następujących godzinach:

poniedziałek - zamknięte

wtorek 16:00 - 23:00
(kuchnia przyjmuje ostatnie zamówienie do godziny 22:00)
środa 16:00 - 23:00
(kuchnia przyjmuje ostatnie zamówienie do godziny 22:00)
czwartek 16:00 - 23:00
(kuchnia przyjmuje ostatnie zamówienie do godziny 22:00)
piątek 16:00 - 24:00
(kuchnia przyjmuje ostatnie zamówienie do godziny 23:00)
sobota 12:00 - 24:00
(kuchnia przyjmuje ostatnie zamówienie do godziny 23:00)
niedziela 12:00 - 22:00
(kuchnia przyjmuje ostatnie zamówienie do godziny 21:00)

więcej>>

2018-03-26

Main Cities of Europe 2018

Od 2014 roku nieprzerwanie w przewodniku Michelin.
Dziękujemy Wam, naszym Gościom za zaufanie i naszej Załodze za wkład i zaangażowanie

więcej>>

2018-01-05

MENU WEGETARIAŃSKIE

Nasze regularne menu poszerzyliśmy o wersję wegetariańską. Do zobaczenia w ZaKładce !

więcej>>

2017-03-07

Main Cities of Europe 2017

Dzisiaj w Paryżu odbyła się premiera przewodnika „Main Cities of Europe 2017”. ZaKładka została wyróżniona w tym najbardziej prestiżowym rankingu europejskich restauracji.
Dziękujemy wszystkim!

więcej>>

2016-12-12

Gault&Millau Polska 2017

ZaKładka na kartach Gault&Millau Polska.
"Tak jak chodzi się na wystawy konkretnych malarzy, a nie do tej czy innej galerii, tak idziemy do konkretnego szefa kuchni, a nie do restauracji"

Justyna Adamczyk
                                                                                          Redaktor Naczelna G&M Polska

więcej>>

2016-09-21

Szanowni Goście, Przyjaciele,

Jestem bardzo szczęśliwy mogąc ogłosić, że z początkiem października, po krótkiej przerwie, ponownie staję za sterami ZaKładki, tym razem jako jedyny jej właściciel.

Wpisana w tą niezwykłą dzielnicę, jaką jest Podgórze, będzie ewoluować z czasem, spełniając zarówno moje wyobrażenia o tym miejscu, jak i Wasze pragnienia.
Będziemy z Zespołem proponować ofertę awangardową, w pełni zakorzenioną w swoim czasie i miejscu tak, aby każda chwila dnia oraz Wasza energia i radość były również częścią Zakładki.

W ZaKładce pragnę nadal realizować projekt, dający wyraz mojej fascynacji francuskim stylem, nawiązującym do wspólnych z polską kuchnią akcentów.

Rafał Targosz

więcej>>

2014-07-27

Targosz o swojej kuchni i Perlage

więcej>>